Mattias Jellryd Mattias Jellryd

Mattias Jellryd

Mattias har jobbat på Alingsås Bilskadecenter sedan företaget startades och tog över företaget 2008. Han har det övergripande ansvaret och leder och fördelar arbetet. Det är i första hand Mattias som sköter skadehanteringen i inledningsskedet och har kontakten med försäkringsbolagen.

Johan Svensson Johan Svensson

Johan Svensson

Johan gjorde sin praktik på Alingsås Bilskadecenter i samband med utbildningen till bilplåtslagare. Efter avslutade utbildning jobbbade han inom en annan branch ett halvår innan han anställdes i företaget 2008 i samband med att Mattias tog över. Johan är både duktig mekaniker och bilplåtslagare. Johan är uppvuxen med jakt och jagar gärna på fritiden då tillfälle ges.

Jonathan Larsson Jonathan Larsson

Jonathan Larsson

Jonathan är utbildad bilplåtslagare men också en duktig mekaniker. Han gjorde sin praktik hos Alingsås Bilskadecenter och efter en anställning hos ett annat företag i samma branch anställdes han 2010 av Alingsås Bilskadecenter. Han har ett genuint intresse för bilar och har tävlat i folkrace sedan han var 15 år.

Mikael Larsson Mikael Larsson

Mikael Larsson

Mikael började på Alingsås Bilskadecenter i februari 2010. Han är utbildad fordonsmekaniker och är en duktig mekaniker. Tidigare har Mikael tävlat framgågnsrikt i rallycross och var då en av dom bästa förarna i västsverige. Numera tävlar han gärna i folkrace när han inte fixar hemma på gården eller är ute och fiskar.

 

Nyheter

2018-07-16
Semesterstängt

Då var det dags för oss att ta lite välbehövlig semester, vi är tillbaka den 29 juli med fulladdade batterier.
Vi önskar alla våra kunder en riktigt härlig fortsättning på sommaren och ta det lugnt på vägarna.

Läs hela inlägget »
2018-03-07
Konferens
2017-07-16
Semesterstängt
2017-03-08
Vi är på konferens
2016-12-23
GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR